söndag 20 maj 2012

Krämig fiskröra


Jag är ingen fiskfantast. Men med en god sås så tycker jag att det är väldigt gott. Jag har experimenterat lite och igår kom jag fram till den här goda röran. Till och med Zacharias tyckte det var gott och han brukar inte tycka att fisk är så gott. 
 
För två personer:
  • 2 dl frysta ärtor
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1 tsk grönsaksfond
  • salt, peppar, oregano
  • olivolja att steka i 
  • 1/2 dl fetaost ungefär
  • Fiskbitar från Findus, blandning på lax, sej och torsk. Ungefär en halvpåse.
Ha ner den finhackade löken i en stekpanna med lite olivolja. Låt löken bli lite mjuk innan du tillsätter fisken. När fisken börjar få färg har du i ärtorna och låter de steka på mellan hög värme en stund. Krydda lite, för att sedan ha på creme fraichen och krydda lite till. Smaka av. Tillsätt feta och fonden. Låt de puttra och sjuda en stund innan servering. Servera med ris och sallad. Snabbt, enkelt och gott. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar