Ibland får man improvisera när man inte har allt från original receptet |
- 4 vitlöksklyftor
- 1 dl babyspenat
- 1/2 purjolök
- 1/2 gullök
- 2 stora lövbiffar
- 1 burk cremé fraiche
- 1 köttbuljongtärning
- Kött och Grillkrydda
- 2 dl vatten
Börja
med att hacka purjolök, gullök och vitlök fint. Hacka även babyspenaten
grovt. Lägg det sedan åt sidan i en gemensam skål. Ta sedan fram köttet
och strimla köttet till små fyrkantiga bitar. När köttet är i småbitar
steker du det i lite smör och kryddar med kött och grillkrydda. Ställ
sedan av stekpannan. Ta sedan fram en annan stekpanna, ha ner en klick
smör och stek all lök tillsammans med babyspenaten. Smula ner
buljongtärningen och stek i 2 minuter. Tillsätt sedan vattnet och låt
det koka en liten stund. Tillsätt sedan cremé fraichen och låt det koka
en kort stund och rör om.
Samtidigt som du fixar med köttet så kokar du pastan till tuggmotstånd. Sen är det bara att server! Glöm inte att blanda samman allt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar