lördag 19 maj 2012

Dumlemuffins med Noblesstopp

 
Jag har gjort dumlemuffins förut. Men sen såg jag ett tipps om nobless på toppen och jag kände att jag var tvungen att pröva! Det blev faktiskt gott och vill man ha noblesen över hela muffinsen får man bre ut den när den smälter.
  • 1 påse dumle
  • 125g smör
  • Nobless
  • 2dl socker
  • 2 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1,5 mjölk
Rör smör och socker pösigt. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning. Blanda sedan ner de torra ingredienserna. Lägg ut pappersformar på en plåt och fyll dem till två tredjedelar. Tryck sedan försiktigt ner en dumlekola i varje muffins och grädda i 200-225 grader i ca 15 minuter. När du tar ut muffinsarna så lägger du på noblessen och de kommer smälta. De kommer smälta och vara lite mjuk och härlig, så gillar man lite smält choklad så är de här super.  Pudra med lite florsocker vid servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar