lördag 14 februari 2015

Tortilla Pizza


Tacos igår, pizza idag. Bra att kunna äta upp alla rester och sonen tyckte bättre om detta än när man köper färdig pizzadeg. Dessutom ett enkelt att göra pizzan nyttig, om man är ute efter det. På bilden ser ni en capricciosa, men det blev även tacopizza och vesuvio. Det kan inte bli enklare än såhär.

Capricciosa

  • Tortilla
  • Krossade tomater
  • Skinka
  • Ost
  • Oregano 
  • Sallad - lägg på när den kommer ut från ugnen
Tacopizza

  • Tortilla
  • Salsasås
  • Tacofärs - steck innan och krydda 
  • Ost
  • Lök - lägg på när den kommer ut från ugnen
  • Tortilla chips, krossade - lägg på när den kommer ut från ugnen
  • Sallad - lägg på när den kommer ut från ugnen
Vesuvio

  • Tortilla
  • Ost
  • Skinka
Sätt ugnen på 200 grader.

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Lägg upp så många trotillabröd du får plats med och ha på toppingen. Ställ in i ugnen och ta ut dem när kanterna börjar få lite färg. Ät direkt. Middag på ca 15 minuter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar