söndag 20 maj 2012

Fylld lövbiff med getost


  • 2 lövbiffar (två personer)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk oxfond
  • 4 tsk dijonsenap
  • ca 4 skivor getost
  • Salt och peppar
Hacka vitlöksklyftorna fint. Lägg biffarna på en skärbräda och stryk över 2 msk  dijon på varje biff. Skiva sedan upp getosten och lägg skivorna på ena halvan av biffen. Vik sedan ihop biffen och stek försiktigt i vitlöken och smör. Krydda med salt, peppar och oxfond. När biffen har fått fin färg är det bara att servera. Om du vill ha lite mer sky är det bara att tillsätta lite vatten och låt det puttra en stund.


Jag hade bandpasta till min biff som jag strödde ut lite extra getost över. Annars är det nog väldigt gott med en sallad till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar