- 2 st kycklingfileér
- 1,5 dl bulgur
- 6 dl vatten
- Chilipeppear
- salt och svartpeppar
- Oregano
- 2 msk cremé fraiche
- 1 msk Sweet and Souer sås
- Bland sallad
- 1 schalottenlök
Finhacka
löken och dela sedan kycklingen i medelstora bitar. Stek kycklingen i
löken och en klick smör. Krydda med salt, chili, peppar och oregano.
Under tiden kan du koka äggen i 7 minuter om du vill ha hårdkokta ägg.
När äggen är klara tar du bort skalet och hackar dem lite grovt. Koka
bulguren enligt de anvisningarna som finns på paketet. Blanda cremé
fraiche och S&S såsen och ha det som dressing. Blanda ihop allt och
du har en god sallad!
"Jag
har fått inspirationen från ett fik här i stan som gör en liknande
sallad. Dressingen är väldigt god och så simpel och man undrar varför
man inte kommit på det själv tidigare."
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar