söndag 20 maj 2012

Min smarriga Kycklingpanna


  • 1 stjälk selleri
  • 1/2 gullök
  • Italy fond
  • 2 kycklingfiléer i bitar
  • 1/2 dl créme fraiche
  • 2-3 dl matlagningsgrädde
  • 1 ask färska champinjoner, skivade
  • Salt, svartpeppar och oregano
Dela kycklingen i bitar. Hacka löken och sellerin fint och häll ner med det i stekpannan tillsammans med en klick smör. Låt de mjukna lite innan du har i kycklingen. När kycklingen bryns i stekpannan så kan du skiva svampen och sen ha ner även dom i stekpannan. Krydda med salt, peppar och oregano. Häll sedan på créme fraiche, matlagningsgrädde och fonden. Smaka av och krydda lite med mer salt, peppar och oregano om det behövs. Serveras gärna med ris och lite grönsaker.       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar